Služby viděné očima zákazníka - Hazdra, Adam
Ako naštartovať rast príjmov. Tipy pre lepšie porozumenie zákazníkov, ktoré vychádzajú z etnografického výskumu pre spoločnosť Brýledomů.cz. Čo je to dizajn služieb. Etnografický výskum - výskum činov a nie názorov, priamo v prostredí, kde sa služba poskytuje. Zásady výskumu.