Analýza činnosti Jednotných kontaktných miest - Kovaříková, Barbora
Analýza a zhodnotenie doterajšej činnosti Jednotných kontaktných miest v rámci celej EÚ27. Úloha Jednotných kontaktných miest. Hlavné činnosti Jednotných kontaktných miest. Jazyk v JKM, elektronizácia procedúr v JKM.