V nejlepších letech - Baierová, Lucie
Nákupné správanie generácie 50+. Cenná cieľová skupina pre obchody v mestách. Výskum Centra pre potravinárske technológie v Neubrandenburgu. Veľká kúpna sila, uprednostňovanie regionálnych výrobkov a vernosť k značkám.