Pravidlá rozpočtového hospodárenia v príspevkových organizáciách - Veverková, Ingrid
Príspevkové organizácie nakladajú a hospodária s finančnými prostriedkami, ktoré sú verejnými prostriedkami, tak ako ich definuje zákon č. 523/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p. Ilustračné príklady.