Využívanie IS/IT a business intelligence v slovenských podnikoch - vybrané výsledky prieskumu - Hamranová, Anna, 1957-
Problematika implementácie systémov business intelligence z pohľadu manažmentu podnikov, teda zo strany používateľov znalostí získaných prostredníctvom business intelligence s cieľom zistiť aktuálny stav a pripravenosť slovenských podnikov na business intelligence.