Vplyv implementácie štrukturálnych fondov na ekonomickú prosperitu regiónu Komárno v kontexte trhu práce - Machová, Renáta
Ekonomické procesy a rast konkurenčnej schopnosti regiónov, pričom ťažiskovým motorom sa stávajú predovšetkým inovácie, vzdelávanie a schopnosť aplikovať výsledky vedy v praxi. Zvyšovaním zamestnanosti prispievať k ekonomickej stabilite a konkurencieschopnosti regiónu.