Rozdíly v příjmech a výdajích místních vlád a princip subsidiarity - Štefko, Martin
Rozdiely v príjmoch a výdavkoch jednotlivých štátov EÚ k celkovým príjmom a výdavkom, ktoré štát eviduje kumulatívne na národnej úrovni. Európska únia a uplatňovanie princípu subsidiarity, ktorá je základným princípom decentralizácie verejnej správy.