Dane na Cypre, skrýša na Belize - Legéň, Marek
Využívanie daňových rajov slovenskými firmami, výhody. Počet slovenských firiem využívajúcich daňové raje v zahraničí. Onshore spoločnosti, offshore spoločnosti, charakteristika.