Car-sharing systém v kontextu managementu mobility - Alina, Jiří
Systém, ktorý možno využiť ako metódu efektívnejšieho využitia vozidiel, pretože spája individuálnu potrebu použitia automobilu so spoločenskou potrebou zníženia negatívnych následkov individuálnej automobilovej dopravy.