Analýza rizik v řízení lidských zdrojů malých a středních podniků - Pech, Martin
Zhodnotenie rizík v riadení ľudských zdrojov a personálna činnosť v malých a stredných podnikoch. Úroveň personálnej činnosti ako aj vytvorenie pozície personalistiky v malých a stredných podnikoch.