Kontrola - postrach alebo pomoc? úlohy kontroly na posilnenie zodpovednosti - Záležáková, Eliška
Kontrola a kontrolná činnosť prepájajúca riadiace funkcie, ktoré sa odzrkadľujú v kontrolnom procese ako spätno-väzbové prepojenie s ostatnými riadiacimi (manažérskymi) funkciami.