SWOT analýza ako súčasť sebahodnotenia školy nepodceňovať význam hodnotenia - Šuťáková, Valentína
Význam hodnotenia školy ako nástroja ďalšieho rozvoja. Aplikácia SWOT analýzy, ktorá by mala školám poskytnúť odpovede na otázky v rámci sebahodnotenia školy. Možnosti využitia sebahodnotenia škôl.