Role of domestic technological development in innovations - Klas, Antonín
Analýza príčin neadekvátneho využitia kvalifikovanej pracovnej sily pre potreby rozvoja inovácií. Podmienky potrebné na prekonanie tejto situácie a podporu rozvoja smerom k znalostnej ekonomike. Súčasný stav na Slovensku a porovnanie s krajinami európskej pätnásťky. Národný prieskum ako kľúčový faktor domáceho technologického rozvoja.