Finančné a hospodárske krízy vo svetle ekonomickej teórie - Muchová, Eva, 1961-
Kríza v ekonomickej teórii. Typológia finančných kríz. Faktory vedúce k finančnej kríze. Transmisné mechanizmy finančných kríz. Súčasná globálna kríza z pohľadu ekonomickej teórie.