Prevencia delikventného a kriminálneho správania žiakov v školskom prostredí ... so zreteľom na činnosť sociálneho pedagóga - Niklová, Miriam
Analýza možností prevencie kriminality a delikvencie u detí a mládeže. Profesionalizácia procesov prevencie v školskom prostredí prostredníctvom odborníkov z radov pomáhajúcich profesií, medzi ktoré radíme aj sociálneho pedagóga.