Taxes and benefits: work incentive effects of policies - Galuščák, Kamil
Skúmanie, do akej miery dane a sociálne dávky ovplyvňujú ponuku práce v Českej republike. Vplyv reformy sociálneho systému v Českej republike v roku 2007 na pracovnú motiváciu. Sociálna pomoc a sociálne benefity.