Medzinárodná konferencia pre doktorandov a mladých vedeckých pracovníkov - EDAMBA 2011 - Machová, Martina
Informácia o konaní medzinárodnej vedeckej konferencie doktorandov a mladých vedeckých pracovníkov EDAMBA 2011. Konferencia sa konala 29.-30. septembra 2011.