Implementácia kontrolingu v priemyselnom podniku ako projekt - Bestvinová, Viera
Kontroling, jeho úlohy a zavádzanie v priemyselnom podniku. Podstata kontrolingu ako podsystému riadenia zabezpečujúceho koordináciu plánovacieho, kontrolného a informačného systému podniku. Fázy projektu implementácie kontrolingu v priemyselnom podniku.