Význam environmentálneho účtovníctva podniku pri implementácii koncepcie udržateľného rozvoja - Dubielová, Veronika
Udržateľný rozvoj na úrovni podniku. Environmentálne manažérstvo. Environmentálne aspekty podniku. Environmentálne účtovníctvo. Účtovné systémy a predmet ich záujmu.