Zmeny v zákone o sociálnom poistení - Hvojník, Igor
Zmeny v zákone o sociálnom poistení účinné od 1. januára 2012. Zmeny v nároku na ošetrovné. Zvýšenie materského. Zmeny v oblasti platenia poistného. Zmeny účinné od 1. februárra 2012. Zmeny pravidiel pre vznik a zánik dobrovoľného poistenia. Zmeny účinné od 1. marca a od 1. apríla 2012. Praktické príklady.