Zvyšovanie konkurencieschopnosti podniku aktívnym riadením spolupráce - Kelemenová, Zuzana
Spôsoby riadenia spolupráce v podnikoch a v celom dodávateľskom reťazci a tiež pôsobenie spolupráce na zvýšenie konkurencieschopnosti podniku. Možnosti riadenie spolupráce a vykonávanie hodnotenia procesov.