Konkurencieschopnosť regiónov - analýza metodológiou DEA a SFA - Furková, Andrea, 1975-
Data envelopment analysis - neparametrický prístup. Stochastic frontier analysis - parametrický prístup. Dáta a špecifikácia modelov.