Všeobecne o zdravotnom a sociálnom poistení od januára 2012 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Najdôležitejšie základné pojmy a vzťahy v znení zákona č. 580/2004 Z. z. o zdravotnom poistení v znení neskorších predpisov a zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov, ktoré sa týkajú zmien a povinností od 1. januára 2012.