Odložená daň z príjmov v kontexte harmonizácie v oblasti účtovníctva a priamych daní v Európskej únii - Tužinský, Martin
Vymedzenie odloženej dani z príjmov z pohľadu národnej právnej úpravy účtovníctva SR a nadnárodnej úpravy účtovníctva podľa IFRS v nádväznosti na harmonizáciu účtovníctva a dane z príjmov.