<An> evolutionary algorithm for mixed postman problem - Krauspe, Kamil
Nový evolučný algoritmus, zmiešané grafy, NP-úlohy. Definícia evolučného algoritmu. Riešenie problému čínskeho poštára. Výsledky experimentu.