[Makroekonomická analýza] - Lukáčik, Martin, 1974-
Recenzia na publikáciu, ktorá rozoberá modelový prístup k makroekonomickým problémom, ktorý analytickými metódami odpovedá na rozličné otázky týkajúce sa rôznych ekonomických hypotéz.