Sú kvalifikačné predpoklady tie rozhodujúce pre výkon povolania? - Matulčíková, Marta, 1964-
Schopnosti a spôsobilosti podstatné pre výkon práce. Dôležitosť fyzickej a psychickej zdatnosti, sociálnych zručností, charakterových vlastností, inteligenčných a emočných vlastností a ďalších špecifických daností.