Využitie induktívnej bayesovskej štatistiky v poisťovníctve - Kotlebová, Eva
Odhady počtu a výšky poistných plnení ako aj pravdepodobnosti poistných udalostí umožňujúce efektívne stanovenie výšky kredibilného poistného. Modelové príklady s využitím bayesovského prístupu.