[Vybrané kapitoly z matematiky: teória pravdepodobnosti] - Škrovánková, Petra, 1981-
Recenzia na učebnicu, ktorá poskytuje základné teoretické poznatky a prezentuje problematiku z teórie pravdepodobnosti.