[Množný integrál a diferenciálne rovnice] - Šoltésová, Tatiana, 1975-
Recenzia na publikáciu, ktorej cieľom je oboznámiť študentov s riešením množných integrálov a diferenciálnych rovníc a ich aplikáciami.