[Statistické metody řízení jakosti] - Terek, Milan
Recenzia na skriptá, ktoré sú zamerané na štyri oblasti štatistického riadenia kvality: štatistickú prebierku, analýzu spoľahlivosti, štatistickú reguláciu procesu a navrhovanie experimentov.