Webové aplikácie vo vyučovacom procese - Stradiotová, Eva, 1963-
V príspevku sa autorka zameriava na webové aplikácie (blogy, wiki, twitter), ich výhody, nevýhody a možnosti ich použitia vo vyučovacom procese. Všetky tieto aplikácie sú určitým druhom webovej stránky. Porovnanie týchto webových aplikácií.