Prezentácia nákladov na zamestnanecké požitky v kontexte zásady verejného a pravdivého zobrazenia - Števková, Lucia
Informácia o zámeroch a cieľoch dizertačnej práce, obhajoba, ktorej sa konala dňa 30. augusta 2011.