Využitie princípov Bühlmannovho-Straubovho modelu kredibility v modeloch empirickej bayesovskej teórie kredibility - Šoltés, Erik, 1974-
Princípy Bühlmannovho-Straubovho modelu kredibility a ich implemantácia do ďalších modelov empirickej bayesovskej kredibility. Nástroje na využitie viacerých zdrojov údajov pri stanovení netto poistného. Modely kredibility a ich využívanie v aktuárskej praxi.