Skryté vzťahy v štruktúre peňažných výdavkov domácností SR - Vojtková, Mária, 1966-
Kvantifikácia štruktúry čistých peňažných príjmov domácností SR v rokoch 2006 až 2009 pomocou metódy hľadania skrytých vzťahov. Štatistika rodinných účtov.