Administratívne náklady zdanenia v SR - Pompura, Ladislav
Zhodnotenie miery nákladov štátu pri výbere daní, čo predstavuje jeden z rozmerov hodnotenia výkonnosti daňovej správy. Administratívne náklady zdanenia. Definovanie základných druhov zdaňovania. Meranie administratívnych nákladov daňovej správy v Slovenskej republike.