Genderovo integrované organizácie - Šukalová, Viera
Diskriminácia žien na trhu práce. Legislatívny rámec rodovej rovnosti. Genderová segregácia. Rodová rovnosť v manažmente. Genderovo integrovaná organizácia. Princípy podnikov. Normy a štandardy jednania. Symbolické prostriedky kultúry genderovo integrovanej oblasti.