<The> Diplomat Milan Rastislav Štefánik - Musil, Miroslav
Miesto M.R. Štefánika pri zakladaní Česko-Slovenska. Vytvorenie česko-slovenskej armády. Česko-slovenský generál menovaný Francúzskom. Záver Štefánikovej diplomatickej misie.