Výsledky podnikateľskej činnosti sú ovplyvňované aj nehmotnou časťou majetku - Križan, Martin
Značka a jej právna ochrana. Analýza aktuálneho stavu v oblasti používania ochrannej známky na Slovensku v posledných rokoch. Vplyv a význam ochrannej známky. Podiel ochrannej známky na výsledkoch podnikateľskej činnosti podniku v jednotlivých odvetviach hospodárstva. Nástroje, ktorými sa podniky snažia zlepšovať vnímanie svojej značky, resp. ochrannej známky.