[Determinanty ekonomického rastu a konkurencieschopnosti: výzvy a príležitosti] - Gonda, Vladimír
Recenzia na monografiu, ktorá je výstupom riešenia grantového projektu VEGA č. 2/0080/09 Dynamika nových zdrojov rastovej výkonnosti a konkurencieschopnosti v kontexte poznatkovo-založenej ekonomiky.