Flexibilné úväzky sú cestou k úsporám - Chomová, Katarína, 1983-
Flexibilné a čiastočné pracovné úväzky na Slovensku a v Európskej únii. Zosúladenie pracovného a súkromného života. Manažment a skúsenosti z firiem.