Štefan Osuský - priekopník Spoločnosti národov a zjednotenej Európy - Musil, Miroslav
Štefan Osuský - život a dielo, prínos. Slovenská liga v Amerike. Diplomatické misie. Spoločnosť národov. Kontinuita Československa.