Súčasný vývoj štátov BRICS vo svetovej ekonomike - Kováčik, Ľubomír
História vzniku BRICS. Ekonomická sila štátov BRICS. Finančné perspektívy štátov BRICS. BRICS a Európska únia. Vzájomný obchodný obrat medzi EÚ a BRICS.