Súčasné problémy ekologického poľnohospodárstva na Slovensku - Savov, Radovan
Ekologické poľnohospodárstvo predstavuje alternatívnu formu hospodárenia na pôde k intenzívnemu systému. Problémy a faktory, ktoré brzdia rozvoj ekologického poľnohospodárstva na Slovensku. Bioprodukty, dotačná politika, kúpyschopnosť obyvateľstva, vysoké náklady na výrobu bioproduktov.