Interaction of educational level and factor of unemployment in economically weak and strong municipalities in the Czech Republic - Hovorková Valentová, Vladimíra
Uskutočnenie analýz a ďalších aktivít, ktoré vedú k verifikácii hypotézy, že regióny vyžadujúce sústredenú pozornosť, majú podpriemernú reprodukciu vzdelaného a kvalifikačného potenciálu obyvateľstva.