Smer na trhoch je istý - doprava intradenné obchodovanie má svoje pravidlá, ktoré treba dodržiavať - Škriniar, Pavel, 1979-
Obchodovanie v rámci jedného dňa (intraday trading). Výhody rozloženia tejto investície do viacerých oblastí investovania. Tri základné pravidlá, ktorými sa treba riadiť pri intradennom obchodovaní.