Zatrieďovanie pohľadávok na Slovensku podľa ich kvality - Bačová, Monika
Charakteristika vývoja zatrieďovania pohľadávok (úverov) podľa ich kvality, teda v oblasti sledovania klasifikovaných a zlých úverov na Slovensku. Vývoj povinnosti bánk hodnotiť kvalitu poskytovaných úverov (pohľadávok). Nové zatrieďovanie majetku bánk.