Zatepľovanie je stále v kurze - Valachovičová, Viktória
Interview s marketingovou manažérkou spoločnosti Knauf Insulation o súčasnej situácii firmy a víziách do blízkej a ďalekej budúcnosti. Knauf Insulation je svetovým výrobcom a dodávateľom izolácií. Na Slovensko sa dostala v roku 2006, keď odkúpila skupinu Heraklith. Stagnácia v stavebníctve a zmeny v správaní zákazníkov.