Rebríčky verzus realita biznisu - Lehuta, Michal
Slovenskí podnikatelia počas minulej vlády nepocítili výraznejšie zlepšenie svojho prostredia. Kde sa nachádza Slovensko - poradie v známych rebríčkoch a porovnanie s krajinami V4.