Demografické správanie obyvateľstva štátov Európskej únie - podobnosti a rozdiely - Marenčáková, Jana
Analýza dlhodobého vývoja a súčasného stavu demografického správania obyvateľstva štátov Európy so špeciálnym zreteľom na 27 štátov Európskej únie. Identifikovanie a podobnosti a rozdiely študovaného demografického správania obyvateľstva štátov Európskej únie v kontexte teoretických modelov a koncepcií.